logo

AgeWise en Motivaction gaan strategische samenwerking aan

Bundeling van expertise over de belevingswereld van ouderen.

Motivaction en AgeWise hebben een uitgebreid onderzoeksprogramma opgezet in het kader van een strategische samenwerking over onderzoek onder ouderen. Beide partijen hebben al lang ervaring met onderzoek onder en over ouderen. Vanuit AgeWise zijn sinds 2000 al voor menig organisatie kwalitatief en kwantitatief onderzoeken uitgevoerd. Dit geldt ook voor Motivaction. Zo geeft het Mentality onderzoeksprogramma al zeer veel inzichten over wat ouderen beweegt. Deze onderzoeksmethode biedt een zeer effectieve input voor beleids-, marketing- en communicatiestrategie.

Meerdere keren per jaar wordt onder de naam de Mature Market Monitor op eigen initiatief grootschalig onderzoek uitgevoerd onder ouderen. Zij hebben mede naar aanleiding van deze strategische samenwerking gezamenlijk het 50+ platform binnen het NIMA gelanceerd. Bovendien is inmiddels voor organisaties als  onder andere de Nierstichting, Goede Doelen Nederland en de Meeuw bouw onderzoek onder ouderen uitgevoerd.

Onder 'ONDERZOEKEN' in het menu tref je de resultaten van de eerste onderzoeken aan.

 

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.