logo

24 september Center Parcs te Zeewolde / 26 november ABN AMRO te Amsterdam

"Life before 50 is nothing but a warm-up." Ook het NIMA realiseert zich dit en ziet de enorme groei van het aantal oudere, ervaren consumenten als een grote marketing uitdaging. NIMA stimuleert marketeers in duurzaam markt- en klantgericht ondernemen. Dit doet ze door te faciliteren in het versterken van hun marketing kennis, vaardigheden én netwerk. Belangrijk onderdeel van dit netwerk zijn de platformen binnen het NIMA met specifieke thema's.

Op initiatief van Edgar Keehnen van AgeWise is binnen het NIMA recent het Mature Marketing Platform gelanceerd. Medebestuursleden zijn Pieter Paul Verheggen, Motivaction International, Andres Neira de Back, Director Marketing Center Parcs Europe, Eric Kip, ExterionMedia en Jacqueline van Dinten van Viattence Wonen en Zorg.

Meer informatie en inschrijven

Het nieuwe boek: Grey Ocean Strategy!

cover GOS final site

   

Forces Driving Change: The Age to Come

Strategic Marketing for a New Age

The Psychology of Aging

Consumer Behavior in Later Life

The Seven Soft Spots of Aging

The Grey Ocean Blueprint

LEES VERDER EN BESTEL

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

CONTACT

Naam*
Please type your full name.

Organisatie
Invalid Input

E-mail*
Invalid email address.

Tel.
Invalid Input

Bericht*
Invalid Input

  

Copyright © 2016 AgeWise. All Rights Reserved.