logo

Lezingen en presentaties voor uw organisatie

Heeft u binnenkort een belangrijke afdelingsvergadering, een bijeenkomst met zakelijke relaties, een jaarvergadering voor klanten? En het is een goede gelegenheid om eens stil te blijven staan bij de enorme kansen met de oudere, ervaren consument?

Mogelijke uitgangspunten?

Vanzelfsprekend is de manier hoe we het doen afhankelijk van uw bijeenkomst. Doorgaans zijn de volgende uitgangspunten van toepassing:

lezingen-groot

  • De presentatie duurt ongeveer één uur.
  • De presentatie wordt altijd door Edgar Keehnen gegeven.
  • Edgar is maximaal een dagdeel aanwezig bij de bijeenkomst voor bijvoorbeeld deelname in een panel, het beantwoorden van vragen of aanwezig zijn bij een workshop.
  • De kosten bedragen € 1.500,- excl. BTW.
  • Overleg over de bijeenkomst vindt plaats via mail en telefoon.
  • U ontvangt na de bijeenkomst de presentatie (in PDF formaat).

Referenties

Edgar Keehnen geeft op universiteiten, hogescholen en bij bedrijven regelmatig presentaties en lezingen. Zowel in Nederland als in het buitenland (Valencia, Kopenhagen, Londen, New York, New Orleans). Hij is lid van de SpeakersAcademy.

Edgar is een bevlogen spreker en specialist in 50+ marketing. Hij weet het publiek actief te betrekken bij de lezing en heeft daardoor veel feeling met het publiek. Hij is actueel en zeer aangenaam om naar te luisteren. Bekijk het op Youtube.

Silvia Boender, Marketing & Productmanagement Unitron

Een lezing van de 50 plus specialist Edgar Keehnen is een echt een happening. Hij is in staat om publiek van allerlei pluimage te boeien of het nu een middag of 3 dagen is. Iedereen loopt weg met 3 tips waarmee hij ofzij de volgende dag mee aan de slag kan.

René Teuwen, Teuwenschouten

Edgar Keehnen had wat mij betreft het hele programma mogen vullen zodat hij meer tijd had gehad om in te gaan op zijn onderzoeken en uitkomsten daarvan.
Prima en geeft inspiratie voor eigen werk!
Zeer informatief en ik heb nieuwe inzichten gekregen.

Deelmers aan de NIMA Platform Mature Marketing Workshop over de presentatie van Edgar Keehnen.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over een bijdrage aan uw bijeenkomst,  neem dan contact op met Edgar Keehnen via 06 51 121 122 of stuur een bericht.

Naam*
Please type your full name.

Organisatie
Invalid Input

E-mail*
Invalid email address.

Tel.
Invalid Input

Bericht*
Invalid Input

  

 

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.