logo

Hoe leuk zijn jouw ouders als opa en oma?

Hoe leuk zijn jouw ouders als opa en oma?

O.K. een veronderstelling maar waarschijnlijk hebben veel van de lezers van mijn Post  kinderen en een of beide ouders. Jij ook? En hoe leuk vind jij je ouders als opa en oma?

Sanoma heeft met het tijdschrift OOK eens geprobeerd iets met de doelgroep grootouders te doen. Maar zonder succes want het tijdschrift ging snel ter ziele. In Amerika doen ze dat, on-line, veel succesvoller met Grandmagazine.com. En Lori Bitter van het bureau the Business of Aging met wie is spreek op de Boomer Summit in maart in Washington DC, schreef er een mooi boek over “The Grandparent Economy”.

En als marketeer is het dan ook goed meer te weten over de Grey Ocean Strategy Generativity (zie www.greyoceanstrategy.com) zodat je je ouders in de rol als opa of oma (nog) beter begrijpt. En zodat je begrijpt dat “Old age isn't so bad if you consider the alternatives.”

Het nieuwe boek: Grey Ocean Strategy!

cover GOS final site

   

Forces Driving Change: The Age to Come

Strategic Marketing for a New Age

The Psychology of Aging

Consumer Behavior in Later Life

The Seven Soft Spots of Aging

The Grey Ocean Blueprint

LEES VERDER EN BESTEL

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Privacy

Copyright © 2017 AgeWise. All Rights Reserved.