logo

Grey Ocean Strategy
AgeWise Marketing for the Mature Consumer.

Grey Ocean Strategy

Recensie bij bol.com

J.W.P. Quaedvlieg
Blauwdruk voor 50+ marketing

Grey Ocean Strategy is een interessant boek dat ingaat op de kansen die de vergrijzing aan ondernemingen biedt. Na een beschrijving van de mindset en het kenmerkende consumentengedrag van de 50+ doelgroep, de 7 Soft Spots of 'Aging', wordt aan de hand van een uitvoerige vragenlijst een 'Grey Ocean' blauwdruk beschreven die tot de juiste waardepropositie voor een product of service gericht op de 50+ consument zal leiden. Het boek kent vele praktijkvoorbeelden en wordt gestaafd met vele wetenschappelijke studies. De consumentengroep die vaak als minder interessant voor productontwikkelaars en marketeers werd gezien biedt nu gezien de demografische ontwikkeling en hun financiële situatie volop kansen die je als ondernemer niet meer kunt laten liggen.Jean Quaedvlieg

www.merchandise-academy.com

  • Uitgever: Stil iNovi - Utrecht
  • Auteur(s): Drs. E.A. Keehnen
  • Taal: English
  • Uitgegeven in: 2015

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.