logo

Een sopraan en een harpiste over het koopgedrag van de oudere consument.

Een sopraan en een harpiste over het koopgedrag van de oudere consument.

Donderdag 30 maart Paleis Soestdijk: Category & Trade Company, een specialist op het gebied van retail  die al jaren lang succesvolle groei realiseert bij hun relaties, nodigde meer dan honderd relaties uit voor hun jaarlijkse kennisevenement. Zij zagen zowel mijn presentatie over de Seven Soft Spots van de oudere consument als een interessante presentatie van Paul Postma over de relevantie van neuromarketing. En zij ontvingen allen het boek Grey Ocean Strategy.

Category & Trade Company had een uniek evenement georganiseerd, onder andere door het optreden van harpiste Petra Rosa en sopraan Maaike Kitslaar van duo La Primavera. En voor mij uniek omdat ik nooit eerder op een dergelijke manier als spreker werd aangekondigd.

Wil je even genieten van zang en harp en meer weten over hoe Petra en Maaike aankijken tegen het koopgedrag van de oudere consument? Kijk even mee.  

 

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.