logo

Edgar Keehnen

Directeur, AgeWise

Edgar Keehnen (1962) is sinds 2000 gespecialiseerd in vijftigplusmarketing. Hij was oprichter-partner van de bureaus Booming Experience en AgeWise, actief op het gebied van marktonderzoek, marketingadvies en marketingcommunicatie voor de 50-plus markt.
Edgar Keehnen studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en University of Michigan en studeerde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is als part-time docent Marketing verbonden aan de Hogere Hotelschool Den Haag en was gastdocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam.  Hij is mede-auteur van de boeken Senioren en Toerisme, uitgegeven door het TNO in Leiden, Ervaren maar veranderlijk: het  consumentengedrag van de vijftigplusser, uitgegeven door Kluwer, De vergrijzing leeft van uitgeverij Bert Bakker en auteur van het boek  Vijftigplusmarketing, uitgegeven door Haystack en Grey Ocean Strategy: AgeWise Marketing for the Mature Consumer, uitgegeven door StiliNovi.

Edgar Keehnen

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.