logo

De Grey Ocean over naar Cornell University, Ithaca New York.

Als spreker voor het Institute for Healthy Futures.

De Grey Ocean over naar Cornell University, Ithaca New York.

10 oktober 2016 de Grey Ocean over naar Cornell University, Ithaca New York als spreker voor het Institute for Healthy Futures.

In 2004 had Fred Lee het al lang door met zijn fantastische boek If Disney Ran Your Hospital: 9 1/2 things you would do differently. De enorme kansen door healthcare te combineren met hospitality.
Een hele eer om, mede naar aanleiding van mijn nieuwe boek Grey Ocean Strategy (www.greyoceanstrategy.com) te zijn gevraagd als spreker op de eerstvolgende conferentie van het Cornell Institute for Healthy Futures “Innovating Across Hospitality, Health, and Design”.

Dit gaat, in het verlengde van de gedachten van Fred Lee, om een samenwerkings-verband tussen de Cornell School of Hotel Administration and the College of Human Ecology. Zij brengen mensen bij elkaar uit de wetenschap en het bedrijfsleven die  gerelateerd zijn aan hospitality, healthcare en design in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, thuiszorg, wonen voor ouderen, hotels, wellness en medisch tourisme.
Uitermate interessant vanwege mijn onderzoeksprogramma op Hotelschool Den Haag waar GreyOcean@Hospitality waar studenten o.a. onderzoek doen naar zorghotels, Walt Disney en hospitality concepten voor oudere consumenten. En voor woonconcepten die ik voor bedrijven help te ontwikkelen. En in Nederland hebben we ook al goede voorbeelden op dit gebied zoals het nieuwe zorghotel in het van der Valk Hotel in Tiel en de unieke woonvorm voor ouderen, gebaseerd op hospitality, de Leyhoeve in Tilburg.
Meer informatie over het Cornell Symposium Hospitality, Health and Design of ook interesse om de Grey Ocean over te gaan naar Cornell University?  http://ihf.cornell.edu

Workshop

GreyOcean logo

De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

MEER INFO

opdrachtgevers

Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

Klanten-medium

Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.