logo

Business partners

BIEN

BIEN

Retail

BIEN INNOVATION is een trend, marketing- en conceptbureau voor merken en retailers en geeft op een inspirerende manier inzicht in consumenten- en retailtrends. Letterlijk de blik naar buiten richten en verbinding maken met de wereld van consumenten en concurrenten. BIEN ontwikkelt concepten voor merken, producten en winkels. In een snel veranderende wereld gaat het erom dat bedrijven steeds sneller schakelen en ideeën omzetten in concrete concepten passend bij hun merk.
Oprichtster Sabien Duetz werkte jaren voor Nederlands grootste retailers. Bij de Bijenkorf als inkoop- en verkoopmanager, AH als concept developer en als HEMA als design- en innovatiemanager. Als bomenschudder met een vrouwelijke en stoere stijl, een creatieve geest en een commercieel analytisch brein inspireert zij vrouwen en mannen altijd met de nodige humor.

 • Sabien Duetz

  Sabien Duetz

 • Connect

  Connect

  Social Media

  Connect Social Busines verbindt mensen met merken, om uiteindelijk de customer journey van deze consumenten te beinvloeden. Dat doen ze met een team van ruim 25 ervaren en enthousiaste medewerkers. Dit team kan voor de oudere, ervaren consument in samenwerking met AgeWise content creeeren die bij uw merk past, uw klanten helpen op een servicegerichte manier en uw fanbase activeren door middel van zinvolle tools en krachtige conversiecampagnes. Connect Social Business werkt dagelijks voor een veertigtal merken als Jumbo Supermarkten en PGGM.

 • Luc Maas

  Luc Maas

 • Motivaction

  Motivaction

  Onderzoek

  Motivaction en AgeWise hebben een uitgebreid onderzoeksprogramma opgezet in het kader van een strategische samenwerking over onderzoek onder ouderen. Beide partijen hebben al lang ervaring met onderzoek onder en over ouderen. Vanuit AgeWise zijn sinds 2000 al voor menig organisatie kwalitatief en kwantitatief onderzoeken uitgevoerd. Dit geldt ook voor Motivaction. Zo geeft het Mentality onderzoeksprogramma al zeer veel inzichten over wat ouderen beweegt. Deze onderzoeksmethode biedt een zeer effectieve input voor beleids-, marketing- en communicatiestrategie.

 • Pieter Paul Verheggen

  Pieter Paul Verheggen

 • TeuwenSchouten

  TeuwenSchouten

  Financiële dienstverlening

  TeuwenSchouten kan u, in samenwerking met AgeWise, helpen met het vinden van toepasbare praktische oplossingen voor management, innovatie en marketing vraagstukken. Oplossingen die zij kunnen vinden als consultant en oplossingen die zij kunnen implementeren als interim manager. Van strategie tot implementatie bieden zij een no-nonsens manier van werken waarbij resultaat telt. TeuwenSchouten is gespecialiseerd in ’hands on’ verbetering van bedrijfsresultaten. Om kwaliteit te kunnen garanderen, heeft TeuwenSchouten zich gespecialiseerd in een beperkt aantal kennisgebieden, waaronder financiële dienstverlening. Met TeuwenSchouten heeft AgeWise al voor een groot aantal opdrachtgevers gewerkt, resulterend in een optimale inzet van middelen en medewerkers.

 • Rene Teuwen

  Rene Teuwen

 • Workshop

  GreyOcean logo

  De workshop over mature marketing brengt concrete inzichten en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. We gaan in op de psychologie van het ouder worden.

  En wat betekent dit nu concreet voor de marketing van uw product of dienst?

  MEER INFO

  opdrachtgevers

  Sinds 2000 zijn Agewise en Edgar Keehnen betrokken geweest bij 50+ marketingactiviteiten voor vele organisaties. Het betreft opdrachten op het gebied van concept ontwikkeling, kwalitatief en kwantitatief onderzoek, strategisch marketingadvies, marketing workshops en de ontwikkeling van marketingcommunicatie campagnes.

  Klanten-medium

  Copyright © 2018 AgeWise. All Rights Reserved.